Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde ışık görmek

Rüyada evde ışık görmek

Rüyada evde ışık görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sayılacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada evde ışık gördüyseniz:

  • Gittiğiniz davetlerde abur cubur yiyerek aşırı gıda almaktan kaçının.

Rüyada ışıkları yanan ev görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine alamet eder.

Rüyada evde ışık yakmak tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada evde ışık görmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde ışık yandığını görmek ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, problemleri teker teker çözeceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ışıklı ev görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, bebek sahibi olunacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde yanan ışık görmek rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ışığı yanan ev görmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ışık kapatmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments