Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik ışığı görmek

Rüyada elektrik ışığı görmek

Rüyada elektrik ışığı görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, daha isabetli kararlar alacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada elektrik ışığı gördüyseniz:

  • Arkadaşlarından gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada elektrik ışığı görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elektrik santrali görmek parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine yorulur.

Rüyada elektrikli bisiklet sürmek ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik trafosu görmek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, üzüleceğine, yıkılacağına inanılır.

Rüyada elektrik telli görmek mutlu günlerin yakında olduğuna, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elektrik kablosu bağlamak huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada elektrik faturası ödemek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada elektrikli ısıtıcı görmek her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments