Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışıklı şehir görmek

Rüyada ışıklı şehir görmek

Rüyada ışıklı şehir görmek bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ışıklı şehir gördüyseniz:

  • Başkalarının taleplerine yetişmekten kendinizi ihmal ediyorsunuz.

Rüyada ışıklı şehir görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hak yolunda bir yaşam süreceğine delalet eder.

Rüyada şehir ışıkları görmek itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine alamet eder.

Rüyada başka şehirde gezmek ileri gideceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir şehirde olduğunu görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada şehir içi otobüse binmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet eder.

Rüyada başka şehir görmek o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada uzak bir şehire gitmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir şehire girmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments