Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuvvetli ışık görmek

Rüyada kuvvetli ışık görmek

Rüyada kuvvetli ışık görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuvvetli ışık gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda, maddi alanlarda ya da iş hayatınızda farklı bir yöne gitme ihtimaliniz var.

Rüyada kuvvetli ışık görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına delalettir.

Rüyada çevik kuvvet polis görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuvvetsiz olmak yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına inanılır.

Rüyada kuvvet macunu yemek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada kuvvetli rüzgar görmek iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, onu cesaretlendireceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kan dolu kuvvet görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, edilen duaların kabul olacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine yorulur.

Rüyada kendini kuvvetli görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, planların sarkacağına, hayırlı kapılar açılacağına delalet eder.

Rüyada la havle vela kuvvete görmek rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments