Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanların içinden geçmek

Rüyada yılanların içinden geçmek

Rüyada yılanların içinden geçmek kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, kişinin can derdine düşeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, sıkıntılı bir işe girileceğine, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanların içinden geçmek gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz eski bir tanıdığınzla biraraya gelme şansı yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada yılanların içinden geçmek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığın içinden geçmek tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına işaret eder.

Rüyada balıkların içinden geçmek düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, parasız ve işsiz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanın içinden geçmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada düğünün içinden geçmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına inanılır.

Rüyada mezarın içinden geçmek kişinin bundan zarar göreceğine, mesleğinde atılım yapacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suyun içinden geçmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar içinden geçmek büyük paralar kazanacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments