Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ormanın içinden geçmek

Rüyada ormanın içinden geçmek

Rüyada ormanın içinden geçmek zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine, sıkıntılarının geçeceğine, düşman malından yemeye, işlerinin düzeleceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalettir.

Rüyada ormanın içinden geçmek gördüyseniz:

  • Çok fazla bir şey vaat etmeyen iş, anlaşma, iş birliği veya eğilimlerden kurtulmak isteyebilir ya da kurtulmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada ormanın içinden geçmek başarı için fırsatların artacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada ormandan geçmek bir hastalıktan kurtulunacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, zenginlik kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ormanın içinde deniz görmek büyük adımlar atılacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine delalet eder.

Rüyada orman içinde ev görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ormanın içinde ev görmek dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, evlerin ayrılacağına, sıkıntı yükleneceğine rivayet eder.

Rüyada orman içinde göl görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına alamet eder.

Rüyada orman içinde koşmak kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, mevki edineceğine işaret eder.

Rüyada orman içinde kaybolmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments