Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun biriyle karşılaşmak

Rüyada küs olduğun biriyle karşılaşmak

Rüyada küs olduğun biriyle karşılaşmak eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun biriyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkesin sizin için en iyi şeyi istemediğini bilmelisiniz.

Rüyada küs olduğun biriyle karşılaşmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kudret ve hikmet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla karşılaşmak maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanla karşılaşmak çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına rivayet eder.

Rüyada hırsızla karşılaşmak kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir arkadaşla karşılaşmak başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada biriyle sürekli karşılaşmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada düğünde karşılaşmak sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birileriyle karşılaşmak ortağından ayrılacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments