Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski arkadaşla karşılaşmak

Rüyada eski arkadaşla karşılaşmak

Rüyada eski arkadaşla karşılaşmak dinde tartışmaya, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, sıkıntılarını atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşla karşılaşmak gördüyseniz:

  • Bir ilişki veya fiziksel bir değişiklik bir hamle yapmanızı ya da yaşam tarzınızda değişiklikleri körükleyebilir.

Rüyada eski arkadaşla karşılaşmak çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına yorulur.

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yolda karşılaşmak eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak onun her zaman başında olacağına, belalı insanlara denk geleceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına işaret eder.

Rüyada bir arkadaşla karşılaşmak bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşla karşılaşmak toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşlarla karşılaşmak büyük ve güzel işler yapacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına delalet eder.

Rüyada tesadüfen karşılaşmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments