Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tesadüfen karşılaşmak

Rüyada tesadüfen karşılaşmak

Rüyada tesadüfen karşılaşmak yakasını belalı ve tekin olmayan kişilerden alacağına, işlerinin sarpa saracağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına tabir olunur.

Rüyada tesadüfen karşılaşmak gördüyseniz:

  • Nasıl olsa şikayetleriniz hiçbirşeyi etkilemiyor bari kendinize sorun etmeyin.

Rüyada tesadüfen karşılaşmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak maddi imkânlarının azalacağına, yoğun duygular yaşayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada biriyle karşılaşmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada yılanla karşılaşmak az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine yorulur.

Rüyada birisiyle karşılaşmak hedeflerin gerçekleştirileceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gördüğün kişiyle karşılaşmak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, işveren pozisyonuna geleceğine delalettir.

Rüyada zorluklarla karşılaşmak hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle karşılaşmak dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments