Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanla dövüşmek

Rüyada yılanla dövüşmek

Rüyada yılanla dövüşmek rahat bir hayat yaşanacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, zararların üst üste geleceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, dostlardan zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada yılanla dövüşmek gördüyseniz:

  • Karmaşa, gerilim veya telaşın durulmasını beklemek, yangına körükle gitmekten daha akıllıca olabilir.

Rüyada yılanla dövüşmek mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada düşmanla dövüşmek dinden çıkacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kocayla dövüşmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine inanılır.

Rüyada horozla dövüşmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine tabir olunur.

Rüyada cinle dövüşmek çok büyük özgüven kazanacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada anneyle dövüşmek kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, moral ve sermaye kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisiyle dövüşmek sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına tabir olunur.

Rüyada saç baş dövüşmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, huzur içinde yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments