Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayla dövüşmek

Rüyada kocayla dövüşmek

Rüyada kocayla dövüşmek işlerini hafifleteceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, bekârlığına da veda edeceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine yorulur.

Rüyada kocayla dövüşmek gördüyseniz:

  • Hangisinin sıkıntı doğuracağı değil, hangisinin sizin için daha faydalı olacağı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Rüyada kocayla dövüşmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına işaret eder.

Rüyada kızla dövüşmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada düşmanla dövüşmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç baş dövüşmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla dövüşmek konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aslanla dövüşmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyle dövüşmek dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birileriyle dövüşmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, güzel günler yaşayacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments