Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılana vurduğunu görmek

Rüyada yılana vurduğunu görmek

Rüyada yılana vurduğunu görmek varını yoğunu kaybedeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yılana vurduğunu gördüyseniz:

  • Maddi veya işle ilgili ilişkileriniz tartışmaya açık hale geliyor.

Rüyada yılanın vurduğunu görmek kişinin keyfinin yerine geleceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılana vurduğunu görmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, elinde avucunda olanı yitireceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada saçları sıfıra vurdurmak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada topa vurduğunu görmek yokluğa düşeceğine, hayatının da zorlaşacağına, gerekirse özür dileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Rüyada koçun vurduğunu görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments