Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ısırmak görmek

Rüyada yılan ısırmak görmek

Rüyada yılan ısırmak görmek huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan ısırmak gördüyseniz:

  • Hertür aksilik olabilir.

Rüyada yılanın kafasını ısırmak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayağını yılan ısırmak düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine işarettir.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil yılan ısırmak dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada yılanı ısırdığını görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada kahverengi yılanın ısırdığını görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı yılanın ısırdığını görmek rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments