Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın fotoğrafını çekmek

Rüyada yılanın fotoğrafını çekmek

Rüyada yılanın fotoğrafını çekmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, bereketin ve verimin geleceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır.

Rüyada yılanın fotoğrafını çekmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin fotoğrafını çekmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, başının belaya girmeyeceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada güneşin fotoğrafını çekmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde fotoğraf çekmek çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fotoğrafını çekmek çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünün fotoğrafını çekmek iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kendinin fotoğrafını çekmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments