Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünün fotoğrafını çekmek

Rüyada gökyüzünün fotoğrafını çekmek

Rüyada gökyüzünün fotoğrafını çekmek derin bir nefes alacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına, geniş bir ev satın alacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, sorunlarını gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünün fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Belli iş, anlaşma veya düzenlemeler istediğiniz verimlilikte veya istediğiniz yöne ilerlemiyor olabilir.

Rüyada gökyüzünün fotoğrafını çekmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın fotoğrafını çekmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine delalet eder.

Rüyada karda fotoğraf çekmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına delalettir.

Rüyada ölünün fotoğrafını çekmek tövbelerin amacına ulaşacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada denizin fotoğrafını çekmek erken evlilik yapacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, borçlanacağına, işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin fotoğrafı çekmek sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş biriyle fotoğraf çekmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments