Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin fotoğrafını çekmek

Rüyada güneşin fotoğrafını çekmek

Rüyada güneşin fotoğrafını çekmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada güneşin fotoğrafını çekmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada güneşin fotoğrafını çekmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşin resmini çekmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, nasibin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sanatçıyla fotoğraf çekmek iş sahibi olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiçek fotoğrafı çekmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karda fotoğraf çekmek borçların kısa zamanda ödeneceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada fotoğraf çekmek görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin fotoğrafını çekmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, hep dinç ve genç kalacağına, yaşama olan inancını tazeleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments