Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan yılan görmek

Rüyada ağlayan yılan görmek

Rüyada ağlayan yılan görmek sorunlarına da çözümler bulacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, hayatının karışacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada ağlayan yılan gördüyseniz:

  • Harcamalarınız artabilir veya parasal kazançları yükseltmenin yollarını arayabilirsiniz.

Rüyada köpeğin ağzında yılan görmek şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, işlerindeki karın artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada ağzından yılan çıkmak bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, kazancın günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada yılanın ağzını görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, işinin gücünün hep rast gideceğine işaret eder.

Rüyada yılanın ağzında balık görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, kazancının daha da artacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzı açık yılan görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, gelirinin eksileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı ağzında görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, helal rızıklara kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada balığın ağzında yılan görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, sevineceğine ve mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada yılan ağzı görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments