Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ay tutulması görmek

Rüyada ay tutulması görmek

Rüyada ay tutulması görmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, içine kapanacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada ay tutulması gördüyseniz:

  • İlk önce, ailenizden kişilere yardımcı olmalı ya da geleceğinizi düşünerek para harcamalısınız.

Rüyada ay tutulmasını izlemek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, ortak edineceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ay tutulması izlemek çok büyük kısmetler kazanacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine yorulur.

Rüyada ay tutulmasını görmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada ay güneş tutulması görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına alamet eder.

Rüyada güneş ve ay tutulması görmek temize çıkacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada ay ve güneş tutulması görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına alamet eder.

Rüyada ay tutulması görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına yorulmaktadır.

Rüyada balona tutunup uçmak sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments