Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ısırmak

Rüyada yılan ısırmak

Rüyada yılan ısırmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, talihin yüzlerine güleceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada yılan ısırmak gördüyseniz:

  • Hem eviniz, hem kendiniz için bazı şeyler almanız olasıdır.

Rüyada yılanı ısırmak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine inanılır.

Rüyada ayağını yılan ısırmak kırılacağına, bol muhabbette kalacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın başkasını ısırdığını görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, alışveriş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan ısırdığı görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, yeni işlere atılacağına delalet eder.

Rüyada yılanın ısırdığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments