Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı iki parça görmek

Rüyada yılanı iki parça görmek

Rüyada yılanı iki parça görmek hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yakın akrabadan gelecek habere delalet eder.

Rüyada yılanı iki parça gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler Polisiye olaylara ya da başka istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Rüyada yılanı parçalara ayırmak parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına delalettir.

Rüyada yılanı parçalayarak öldürmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işarettir.

Rüyada yılanı iki parça görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, geçim derdinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanın parçalandığını görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan parçaları görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine alamet eder.

Rüyada yılan parçası görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözlüğün parçalandığını görmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun parçalandığını görmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments