Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan parçası görmek

Rüyada yılan parçası görmek

Rüyada yılan parçası görmek sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kişinin yasa düşeceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, ailenin büyüyeceğine, elinin darlık içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada yılan parçası gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardımcı olarak bazı konularda tatmin olabilirsiniz.

Rüyada yılanı iki parça görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına yorulur.

Rüyada yılanın parçalandığını görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, işlerinin de rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılan parçası görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı parçalara ayırmak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yılanı parçalayarak öldürmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada yılan parçaları görmek büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sevinçli haberler alınacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada et parçası düşürmek ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada parça parça et görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments