Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan parçaları görmek

Rüyada yılan parçaları görmek

Rüyada yılan parçaları görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, dertlerinin dermanını bulacağına delalet eder.

Rüyada yılan parçaları gördüyseniz:

  • Diğerlerinin vermesi gereken tepkiler konusunda net fikirleriniz var.

Rüyada yılanı iki parça görmek daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, para sahibi olacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan parçaları görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın parçalandığını görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına yorulur.

Rüyada yılanı parçalayarak öldürmek hayırlı günlerin geleceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı parçalara ayırmak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada yılan parçası görmek muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran parçalarını toplamak hayallerinin gerçek olacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamur parçası görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments