Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı boğazlamak

Rüyada yılanı boğazlamak

Rüyada yılanı boğazlamak yılmayacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, sağlam bir kariyer edineceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanı boğazlamak gördüyseniz:

  • Yeni gireceğiniz ilişkiler fazla uzun ömürlü olmayacak, istikrar sağlayamayacaksınız.

Rüyada yılan boğazlamak ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı boğazlamak yeni iş kapılarının açılacağına, esenlik içinde olacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına işaret eder.

Rüyada oğlunu boğazlamak onlara hocalık edeceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyükbaş hayvan boğazlamak ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk boğazlamak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Rüyada hindi boğazlamak anlaşmazlıklara düşeceğine, bol rızık sahibi olunacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada öküz boğazlamak yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, umutlarının tazeleneceğine rivayet eder.

Rüyada birini boğazlamak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments