Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu boğazlamak

Rüyada oğlunu boğazlamak

Rüyada oğlunu boğazlamak musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu boğazlamak gördüyseniz:

  • İlişkilerin nereye gittiği konusunda net fikir sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada oğlunu boğazlamak aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine yorulur.

Rüyada tavuk boğazlamak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada inek boğazlamak haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, türlü musibetlere uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada horoz boğazlamak yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret eder.

Rüyada aslan boğazlamak ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada şeytanı boğazlamak büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada yılanı boğazlamak ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını boğazlamak sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments