Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden baklava almak

Rüyada ölüden baklava almak

Rüyada ölüden baklava almak attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına işaret eder.

Rüyada ölüden baklava almak gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi engelleyebilir.

Rüyada ölüye baklava vermek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, yeni bir haneye sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ölüden baklava almak yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine tabir olunur.

Rüyada baklava hamuru açmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine işarettir.

Rüyada tepsilerle baklava görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada baklava börek yapmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına delalet eder.

Rüyada misafirlikte baklava yemek kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, büyük sorunlarla boğuşulacağına inanılır.

Rüyada fırında baklava pişirmek hayırlı haberlere, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çikolatalı baklava yemek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments