Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baklava ikram etmek

Rüyada baklava ikram etmek

Rüyada baklava ikram etmek zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada baklava ikram etmek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda yaşadığınız hareketlilik size bazı kalpleri fethetmek için cesaret toplamanıza yardımcı olabilir.

Rüyada birine baklava ikram etmek iş hayatında saygı göreceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada misafire baklava ikram etmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada baklava ikram etmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada baklava dağıtmak çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada yanık baklava görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, sıkıntı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yeşil fıstıklı baklava yemek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine inanılır.

Rüyada bozuk baklava görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine inanılır.

Rüyada baklava börek görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments