Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baklava dağıtmak

Rüyada baklava dağıtmak

Rüyada baklava dağıtmak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, küslerin barışacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baklava dağıtmak gördüyseniz:

  • İleride ya da hemen yarın pişman olacağınız şeyler yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada baklava dağıtmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine delalettir.

Rüyada sıcak baklava görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin baklava yaptığını görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, yeni yerler göreceğine, çok büyük projelerden çok küçük projelere kadar hepsinde yeniliğin ve değişimin savunulacağına işaret etmektedir.

Rüyada börek ve baklava görmek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına tabir olunur.

Rüyada antep fıstıklı baklava görmek geçim derdinin kalmayacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada baklava açıldığını görmek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayat baklava görmek sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, mesleğinde atılım yapacağına delalettir.

Rüyada tepsiyle baklava görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments