Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan sokmak

Rüyada yılan sokmak

Rüyada yılan sokmak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, işsiz ise işe gireceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, acıların ve gözyaşının dineceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, rızkının çeşitleneceğine, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına delalet eder.

Rüyada yılan sokmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Rüyada yılanı ağzına sokmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eli yılan sokmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine delalettir.

Rüyada yılan sokmak sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya ayaklarını sokmak çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada gözünü arı sokmak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, şansın önünün kesileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına alamet eder.

Rüyada ayaklarını dereye sokmak kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine işarettir.

Rüyada havuza ayak sokmak iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kazancının da eksilmeyeceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments