Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılandan çok korkmak

Rüyada yılandan çok korkmak

Rüyada yılandan çok korkmak adımlarını daha sağlam atacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine tabir olunur.

Rüyada yılandan çok korkmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu gerçekçi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada yılan korkmak yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada yılandan çok korkmak ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanlardan korkmak iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına, maddi gücünün de daimi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah yılandan korkmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, çok kötü günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada yılandan korkmak saygınlık göreceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, doğru olanı seçeceğine tabir olunur.

Rüyada yılandan korkmak ve kaçmak işlerin düzgün gideceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına delalettir.

Rüyada yılan görüp korkmak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusundan korkmak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, dargınların barışacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments