Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılandan korkmak

Rüyada yılandan korkmak

Rüyada yılandan korkmak daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine tabir olunur.

Rüyada yılandan korkmak gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirin.

Rüyada yılanlardan korkmak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yılandan çok korkmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada yılandan korkmak ve kaçmak kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada siyah yılandan korkmak çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılan görüp korkmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına yorulur.

Rüyada yılan korkmak edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine işaret eder.

Rüyada yılandan korkmak rakiplerin teker teker alt edileceğine, yüksek makamlara geleceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada annesinden korkmak girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments