Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan korkmak

Rüyada yılan korkmak

Rüyada yılan korkmak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada yılan korkmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı sürdürmenizi veya daha fazla ya da daha rahat kazanmanızı sağlayacak iş modelleri üzerine çok sayıda fikriniz olabilir.

Rüyada yılandan korkmak ve kaçmak helal ve geniş rızık elde edeceğine, başarılarının devamlı olacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanlardan korkmak işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, zenginliğinin süreceğine işarettir.

Rüyada yılandan çok korkmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada yılandan korkmak gururlandıracak işler yapacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalet eder.

Rüyada yılan korkmak parasal durumun düzeltileceğine, daha fazla para kazanacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine yorulur.

Rüyada yılan görüp korkmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yılandan korkmak bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada yakalanmaktan korkmak çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments