Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılandan korkmak ve kaçmak

Rüyada yılandan korkmak ve kaçmak

Rüyada yılandan korkmak ve kaçmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine inanılır.

Rüyada yılandan korkmak ve kaçmak gördüyseniz:

  • Biraz umursamaz olmaya gayret ederseniz dengenizi daha iyi koruyabilirsiniz.

Rüyada yılandan korkmak ve kaçmak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada korkmak kaçmak saklanmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına inanılır.

Rüyada birinden korkmak kaçmak işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet eder.

Rüyada korkmak ve kaçmak maddi yükümlülüklerinin artacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, yüksek bir makama geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada korkmak birinden kaçmak yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, takdir toplayacağına, hayırlı günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada kaçmak ve korkmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına yorulur.

Rüyada birinden kaçmak korkmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada kaçmak korkmak hastalığını yenmeyi başaracağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments