Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılana yakalanmak

Rüyada yılana yakalanmak

Rüyada yılana yakalanmak iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, çok daha büyük işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılana yakalanmak gördüyseniz:

  • Farklılıkları belirtip yolunuza devam edin.

Rüyada yılana yakalanmak işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı yakalamaya çalışmak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, emeklerin boş yere harcanacağına alamet eder.

Rüyada yılanı yakarak öldürmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan yakalayıp bırakmak atılan adımların ferahlığa çıkacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada annesine yakalanmak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada arabayla polise yakalanmak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada çalarken yakalanmak sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments