Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan yakalayıp bırakmak

Rüyada yılan yakalayıp bırakmak

Rüyada yılan yakalayıp bırakmak bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine delalet eder.

Rüyada yılan yakalayıp bırakmak gördüyseniz:

  • aklınızdaki her neyse, buraya siz koyun.

Rüyada yılan yakalayıp bırakmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına delalet eder.

Rüyada güvercin yakalayıp bırakmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada balık yakalayıp bırakmak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına işaret eder.

Rüyada yılanı serbest bırakmak çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, tövbelerin kabul olacağına delalet eder.

Rüyada yılanı bırakmak hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Rüyada yılana yakalanmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı yakarak öldürmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işarettir.

Rüyada yılan yakalamaya çalışmak sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, iyi şartlarda yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments