Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabaya taş atmak

Rüyada arabaya taş atmak

Rüyada arabaya taş atmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabaya taş atmak gördüyseniz:

  • Aslında amacınızı saptayamadığınız için aşırıya kaçmaya eğilimlisiniz.

Rüyada arabaya taş atmak sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, bir işe soyunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek taş yüzük atmak kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, çok yoğun çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine taş atmak yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına inanılır.

Rüyada kargaya taş atmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada düşmanına taş atmak parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına alamet eder.

Rüyada kuyuya taş atmak zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, aradaki buzların eritileceğine alamet eder.

Rüyada düşmana taş atmak psikolojik olarak düzeleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşa tekme atmak uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments