Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ve tilki görmek

Rüyada yılan ve tilki görmek

Rüyada yılan ve tilki görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kötü günler yaşayacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, mutluluk ve başarı getireceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılan ve tilki gördüyseniz:

  • Ufak tefek işler için emek harcamaya gerek olmayabilir.

Rüyada yılan ve tilki görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tilki ve köpek görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tilki eti görmek dirliğin bozulabileceğine, bir sebeple bazı sorunlarla muhatap olacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada kızıl tilki görmek zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tilki tutmak kişinin her işi severek yapacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine delalettir.

Rüyada tilki kovmak borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, içine kapanacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulur.

Rüyada tilki ve yavrusunu görmek meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada tilkinin kovaladığını görmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments