Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilkinin kovaladığını görmek

Rüyada tilkinin kovaladığını görmek

Rüyada tilkinin kovaladığını görmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada tilkinin kovaladığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler gayretlerinizi saygıyla karşılıyor.

Rüyada tilki kovaladığını görmek üzücü haberler alacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada tilkinin kovaladığını görmek dertlerinin sona ereceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine yorulur.

Rüyada tilki kovalamak aile bireyleri ile tartışacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine yorulur.

Rüyada tilki postu görmek güzel günler görüleceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada tilki tarafından ısırılmak elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı tilki görmek bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tilki yuvası görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına delalet eder.

Rüyada tilki dövmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments