Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki kovmak

Rüyada tilki kovmak

Rüyada tilki kovmak bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, yeni iş kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada tilki kovmak gördüyseniz:

  • Belli konularda ikna edilmek, kendinizi garantiye almak veya iltifat işitmek için yapacağınız girişimlerin karşılığında aradığınız tepkileri bulamayabilirsiniz.

Rüyada tilki kovmak büyük başarılara kazanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tilki avlamak girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine işarettir.

Rüyada tilki kuyruğu görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada tilkiden korkmak bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine tabir olunur.

Rüyada tilki saldırması görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tilki taşlamak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, gereken sabrı göstereceğine, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tilki ve koyun görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, fırsatların istenmeden harcanacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tilkiyi sevmek rahata ve huzura kavuşacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments