Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tilki tutmak

Rüyada tilki tutmak

Rüyada tilki tutmak işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tilki tutmak gördüyseniz:

  • Başarı kazanmak için kendinizi aşırı yoruyorsunuz.

Rüyada tilki tutmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, ağlayacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinde tilki görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada tilki kuyruğu görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine delalet eder.

Rüyada tilki çakal görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına işarettir.

Rüyada tilki derisi görmek kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tilki ve köpek görmek çok büyük bir sorun olmadığı için seven kişileri üzmemek gerektiğine ve beslenmeye dikkat edilmesi sayesinde rahatsızlığın nüksetmeyeceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sorunların ve engellerin biteceğine işarettir.

Rüyada tarlada tilki görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine işaret eder.

Rüyada tilki ısırdığını görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, duraklama yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments