Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan ve kurt görmek

Rüyada yılan ve kurt görmek

Rüyada yılan ve kurt görmek daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalettir.

Rüyada yılan ve kurt gördüyseniz:

  • Genelde çevrenizdeki kadınlarla iyi ilişkiler kurabileceksiniz.

Rüyada kurt ve yılan görmek kazancın günden güne artacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kazancın her daim artacağına inanılır.

Rüyada yılan ve kurt görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine yorulur.

Rüyada iç çamaşırında kurt görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinde kurtçuk görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine yorulur.

Rüyada sürüngen kurt görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurt köpeği tarafından ısırılmak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada üzerinde kurtçuklar görmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada bağırsak kurdu görmek bol kazanç elde edileceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments