Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt ve yılan görmek

Rüyada kurt ve yılan görmek

Rüyada kurt ve yılan görmek hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, toplum içindeki değerinin artacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, haklılığının anlaşılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, çok iyi paralar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurt ve yılan gördüyseniz:

  • Sevgilinizle veya çocuklarla vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Rüyada kurt ve yılan görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına delalettir.

Rüyada yılan ve kurt görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına işaret eder.

Rüyada kurt tarafından kovalanmak yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yeni işler yapılacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada sırtında kurt görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret eder.

Rüyada birinin tuzak kurduğunu görmek imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına işaret eder.

Rüyada gözden kurt çıktığını görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüyü kurtlanmış görmek bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına delalettir.

Rüyada kurtlu kestane yemek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments