Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırsak kurdu görmek

Rüyada bağırsak kurdu görmek

Rüyada bağırsak kurdu görmek özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına inanılır.

Rüyada bağırsak kurdu gördüyseniz:

  • Sinirlenerek zaman kaybetmeyin.

Rüyada bağırsak kurdu görmek araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, başarıya giden yolların açılacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bağırsak kurdu dökmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına yorulur.

Rüyada ince bağırsak görmek haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına delalettir.

Rüyada kalın bağırsak görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevilen bir kişi ile tartışılacağına delalet eder.

Rüyada koyun bağırsak görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, kazancının daha da artacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada bağırsak doldurmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada tavuk bağırsağı görmek yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına alamet eder.

Rüyada hayvan bağırsağı görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, mutlu günlerin yaşanacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments