Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerinde kurtçuklar görmek

Rüyada üzerinde kurtçuklar görmek

Rüyada üzerinde kurtçuklar görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, ayaklandıracağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzerinde kurtçuklar gördüyseniz:

  • Entellektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Rüyada ağaç kurdu görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kurdu görmek çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurt ve aslan görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada vücudundan kurtçuk çıktığını görmek hastalıklarının son bulacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına delalettir.

Rüyada üstünde kurt görmek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, lüks şekilde yaşayacağına, bazı şeylerin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada peynirin içinde kurt görmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, haneye dertlerin gireceğine  alamet etmektedir.

Rüyada pirinç içinde kurt görmek karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kurt köpek görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments