Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada iç çamaşırında kurt görmek

Rüyada iç çamaşırında kurt görmek

Rüyada iç çamaşırında kurt görmek zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine inanılır.

Rüyada iç çamaşırında kurt gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda şeyle en verimli şekilde uğraşmanın yolunu en iyi siz biliyorsunuz.

Rüyada iç çamaşırında kurt görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin iç çamaşırını görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, içinin ferahlayacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada iç çamaşırlı olmak bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine inanılır.

Rüyada iç çamaşırı kirli görmek yetim sevindireceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine yorulur.

Rüyada iç çamaşırsız görmek kendi kabuğuna çekileceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada hediye iç çamaşırı almak yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iç çamaşırının olmadığını görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, engel teşkil edeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kirli iç çamaşırı yıkamak eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments