Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan tarafından öpülmek

Rüyada yılan tarafından öpülmek

Rüyada yılan tarafından öpülmek maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, ticaretinin de hızlanacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına işarettir.

Rüyada yılan tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Pazarlık esnasında adil olmayı başarabilirseniz maddi içerikli duygusal konuların çözümü daha kolay olabilir.

Rüyada yılan tarafından kovalanmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kobra yılanı tarafından ısırılmak işlerini boşvereceğine, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada kara yılan tarafından sokulmak hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına işaret eder.

Rüyada büyük yılan tarafından kovalanmak ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada sarı yılan tarafından ısırılmak kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada yılan tarafından boğulmak maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, işlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada siyah yılan tarafından ısırılmak de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılan tarafından korunmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments