Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı postu görmek

Rüyada ayı postu görmek

Rüyada ayı postu görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, gerekirse özür dileneceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayı postu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler isteklerinizi yerine getirme veya bazı konularda size bilgi verme bakımından isteksiz olabilirler.

Rüyada ayı postu görmek yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil post görmek yapacağı planların altüst olacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına işaret eder.

Rüyada koyun postu görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına delalettir.

Rüyada beyaz koyun postu görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada post makinesi görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada inek postu görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine delalet eder.

Rüyada kaplan postu görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada koyun postunda namaz kılmak geçim derdi çekeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments