Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan olmak

Rüyada yılan olmak

Rüyada yılan olmak oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, şansın döneceğine, birçok yeni bağlantı kurulacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, sağlık içinde yaşanacağına, işsizin iş bulacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına alamet eder.

Rüyada yılan olmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişikliğin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada siyah yılan öldürdüğünü görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada yılan beslemek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada kalın bir yılan görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çok kötü günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatağının altında yılan görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, borcunu ödeyeceğine inanılır.

Rüyada açık yeşil yılan görmek hayallerini gerçekleştireceğine, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Rüyada insan yılan görmek bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, hayaller kurulacağına işarettir.

Rüyada yılan çıktığını görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, iş sahibi olacağına işarettir.

Rüyada yılana silah sıkmak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments