Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık yeşil yılan görmek

Rüyada açık yeşil yılan görmek

Rüyada açık yeşil yılan görmek zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, aydınlığa çıkılacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, giderlerin artış göstereceğine tabir olunur.

Rüyada açık yeşil yılan gördüyseniz:

  • Kontrollü harcamalısınız.

Rüyada açık yeşil yılan görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada ağzı açık yılan görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık renk yılan görmek eşler arasına kara kedi gireceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Rüyada açık gri yılan görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık yeşil elbise giymek dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına alamet eder.

Rüyada açık yeşil renk görmek fesada bulaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada açık yeşil görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada açık yeşil ayakkabı görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments