Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yılan öldürdüğünü görmek

Rüyada siyah yılan öldürdüğünü görmek

Rüyada siyah yılan öldürdüğünü görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına yorulur.

Rüyada siyah yılan öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Engellerle karşılaşırsanız stratejinizi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada siyah yılanı öldürmeye çalışmak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada siyah yılan öldürmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kişinin fakirleşeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işarettir.

Rüyada siyah yılan öldürmeye çalışmak borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada siyah yılan öldürdüğünü görmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada siyah yılanı öldürmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine alamet eder.

Rüyada siyah beyaz yılan öldürmek hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalettir.

Rüyada büyük siyah yılan öldürmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük ve siyah yılan görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments