Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağının altında yılan görmek

Rüyada yatağının altında yılan görmek

Rüyada yatağının altında yılan görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, insanların yolunu aydınlatacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına alamet eder.

Rüyada yatağının altında yılan gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeteneğinizi veya yeterliliğinizi gösterme şansı sunabilecek büyük bir fırsat sizi bekliyor.

Rüyada yatağının altında yılan görmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yatak altında yılan görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına yorulur.

Rüyada yatağın altında yılan görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yılanı yatağında görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatakta yılan görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet eder.

Rüyada yatakta siyah yılan görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yılanı yatakta görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada yatakta yılan öldürmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments